Cană Aquasana Filtrantă Electrică 1.9 Litrii

453 lei

Cănile filtrante obişnuite folosesc gravitaţia, lasând apa sa se scurgă încet peste granulele filtrante. Această cană filtrantă de la Aquasana foloseşte energie pentru a alimenta tehnologia certificata Claryum, filtrând apa instantaneu.

Golește
Cod Produs: AQ-PWFS-P Categorii: ,

Descriere

In ciuda faptului ca apa de la robinet trece prin câteva procese de filtrare înainte de a ajunge în casele oamenilor, în drumul ei prin ţevile municipale vechi de zeci de ani aduna reziduri, chimicale şi chiar şi bacterii şi viruşi. Chiar şi dacă nu ar trece prin ţevi vechi, procesele municipale de filtrare a apei lasă in urmă clor, cloramină si alte urme de dezinfectanţi. Având in vedere faptul că apa imbuteliată este destul de scumpă, o cană filtrantă vă poate ajuta să beneficiaţi de apă pură de băut fără să depuneţi nici un efort.

Beneficii

Pe lânga faptul ca elimină clorul si cloramina din apa de la robinet, Cana Filtranta Electrică de la Aquasana filtrează şi mercur, aliaje, ierbicide, pesticide, azbest, dar si chisturi rezistente la clor precum Giardia şi Criptosporidii ce pot cauya boli gastrointestinale.

Informații suplimentare

Capacitate cana (litrii)

1,9

Capacitate (litrii)

Lungime (cm)

Înăltime (cm)

Lăţime (cm)

Garanţie

Include indicator de filtru

Certificare

Filtrează clor si cloramină

Număr de contaminanţi reduşi

60

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cană Aquasana Filtrantă Electrică 1.9 Litrii”

Ați putea dori, de asemenea…