Reducere!

Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 2 Etape

550 lei 490 lei

Acest Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 2 Etape de la Aquasana este soluţia ideală pentru a vă proteja familia de chimicalele si toxinele din apa de la robinet şi totodată, va poate ajuta sa economisiţi bani, eliminând nevoia de a cumpara apă îmbuteliata. Sistemul este gândit pentru montarea sub chiuveta.

Golește

Descriere

Acest Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 2 Etape este certificat de organizaţia NSF sin S.U.A. Este conceput astfel incât să poata filtra pâna la 60 de tipuri diferite de contaminanţi. Elimină 97% din clorul si cloramina din apa de la robinet, precum şi alţi contaminanţi precum mercurul, giardia, ierbicide sau pesticide.

Se montează fară efort sub chiuvetă si vine cu un robinet separat al carui finisaj îl puteţi alege chiar dumneavoastra dintre: nichel slefuit, bronz si crom slefuit.

Filtrele sistemului au o capacitate mare. Pentru o familie medie, cartuşele vor rezista aproximativ 6 luni dupa care vor trebuii inlocuite. Înlocuirea cartuşelor de filtru este un proces foarte simplu ce nu durează mai mult de câteva minute şi nu necesită deconectarea vreunui furtun sau a unei ţevi de apă.

 

Informații suplimentare

Capacitate (m3)

1,8927

Capacitate (litrii)

1892

Lungime (cm)

20,625

Înăltime (cm)

22,5

Laţime(cm)

10,625

Garanţie

1 an

Presiune (lpm)

1,89

Include Robinet

Da

Include indicator de filtru

Da

Include kit de instalare

da

Certificare

NSF

Filtreaza clor si cloramina

Da

Numar de contaminanţi reduşi

60

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 2 Etape”

Ați putea dori, de asemenea…