Reducere!

Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 3 Etape

650 lei 609 lei

Acest sistem de filtrare se montează sub chiuvetă. Cu ajutorul lui, veţi putea beneficia de apa pură cu un gust extraordinar, direct de la robinet.

Golește

Descriere

Acest sistem de filtrare in 3 etape transformă instant apa de la robinet în apă la fel sau chiar mai pură decât apa plată îmbuteliată. Sistemul utilizează technologia de ultimă generaţie, Claryum, care a fost certificată de organizatia NSF din S.U.A. Pe lângă faptul ca reduce peste 97% din clorul si cloramina din apă, acest sistem reduce si metalele grele din apă, precum mercurul sau diverse aliaje, dar si ierbicidele, pesticidele si chisturi rezistente la clor precum giardia.

In comparaţie cu cea mai bună cană filtrantă de pe piata, Sistemul de Filtrare a Apei de Baut in 3 Etape de la Aquasana este de 10 ori mai efficient. Totodată el filtrează doar contaminanţii periculoşi şi nu şi mineralele benefice pentru organism precum Calciu, Potasiu si Magneziu.

Sistemul de Filtrare a Apei de Baut in 3 are o capacitate mare de 2.271 de litrii. Pentru o familie medie de 3-4 persoane, acest filtru va putea asigura nevoia de apa de băut pentru minim 6 luni, după care va necesita un nou carturs de filtru. Totusi, pentru a oferii mereu garanţia unei ape propaspete si pure, sistemul este echipat cu un indicator ce vă va anunţa când este nevoie sa schimbaţi cartuşul. Schimbarea cartuşului este un proces simplu ce dureaza doar câteva minute şi nu necesită deconectarea vreunui furtun sau a unui ţevi. Pur si simplu deşurubaţi containerul cartuşului, inlocuiţi cu noul cartuş şi înşurubaţi la loc.

Preţul sistemului include şi un robinet separat al cărui finisaj îl puteti alege dintre nichel şlefuit, crom si bronz slefuit.

 

Informații suplimentare

Capacitate (m3)

2,271

Capacitate (litrii)

2271

Garanţie

1 an

Lungime

30

Înalţime (cm)

22.5

Laţime (cm)

11,25

Presiune (lpm)

1,89

Include robinet

Da

Include indicator de filtru

Da

Include kit de instalare

Da

Certificare

NSF

Filtreaza clor si cloramina

Da

Numar de contaminaţi reduşi

60

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Filtrare a Apei de Baut in 3 Etape”

Ați putea dori, de asemenea…