Reducere!

Sistem de Filtrare a Apei de Baut pe Chiuveta

300 lei 275 lei

Acesta este unul dintre cele mai uşor de folosit filtre de apă. Se montează pe sau lângă chiuvetă, fără a necesita o gaură în blat sau în chiuvetă.

Golește

Descriere

Dacă sunteţi în cautarea unui filtru de apă usor de folosit, Sistemul de Filtrare a Apei de Băut pe Chiuvetă este exact ce va trebuie. Acest filtru elimina pana la 97% din clorul si cloramina prezente in apa de la robinet precum si 60 de alte tipuri de contaminanţi ce se pot gasii în apă.
Sistemul de Filtrare a Apei de Baut pe Chiuveta se instaleaza in doar cateva minute si nu necesita interventia unui instalator profesionist. Se poate pune atât pe chiuvetă cât si pe blatul adiacent chiuvetei. Este compatibil cu orice fel de robinet, cu excepţia robinetelor 2 în 1 cu pulverizatoare.
Acest filtru foloseşte technologii filtrare de ultima generaţie pentru a va oferii posibilitatea să vă bucurati de apă proaspătă chiar la dumneavoastră acasă, fără să mai investiţi în apă imbutelită. Veţi observa de la prima utilizare a acestui filtru că apa are un gust mai bun. Acest sistem indepărtează doar impuritaţile daunătoare dar nu şi mineralele benefice precum Calciu, Potasiu si Magneziu.
Daca este folosit doar pentru apa de băut, cartusul acestui filtru va rezista aproximativ 6 luni, fără să necesite schimbare.

Informații suplimentare

Capacitate (m3)

1,7

Capacitate (litrii)

1703

Presiune (lpm)

1,89

Lungime (cm)

17,5

Înăltime (cm)

30

Lăţime (cm)

10

Garanţie

1 an

Include Robinet

Nu

Include indicator de filtru

Nu

Include kit de instalare

Da

Include adaptor robinet

Da

Certificare

NSF

Filtreaza clor si cloramina

Da

Numar de contaminanţi reduşi

60

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Filtrare a Apei de Baut pe Chiuveta”

Ați putea dori, de asemenea…