Reducere!

Sistem de Filtrare Rhino Whole House 2271 m3

3,000 lei 2,800 lei

Rhino Whole House 173 m3 este un sistem de filtrare a apei eficient şi durabil ce vă va livra apă sănătoasă şi bună la gust în toată casa. Astfel, nu va mai trebuii să vă îngrijoraţi pentru efectele dăunătoare ale apei de la robinet sau de la duş. Totodată, nu veţi mai avea de a face cu vapori toxici de clor ce se dispersă în aer atunci când faceţi o baie fierbinte sau când merge masina de spălat.

2 în stoc (poate fi comandat în așteptare)

Descriere

Rhino Whole House 173 m3 elimină 97% din clorul prezent in apa de la robinet. Totodata este special creat pentru a elimina numeroşi alţi contaminanţi printre care şi rugina, depunerile, nisipul,ierbicidele, pesticidele, viruşii, bacteriile şi chiar si micro particule de 0.35 microni. Totodată, acest filtru reduce metale grele dizolvate în apă, care se pot depune pe electrocaznicele si obiectele dumneavoastră sanitare. Conţine elemente speciale care previn apariţia şi dezvoltarea bacteriilor şi a algelor.
Se instalează uşor şi se intreţine fară efort. Capacitatea sa mare de 1730 m3 îi permite să satisfacă nevoile unei familii de medii de 3-4 persoane pentru minim 6 ani, fară a necesita schimbarea vreunui cartuş de filtru.
Pentru zonele cu un nivel ridicat de contaminare a apei se recomandă Pachetul de Filtrare Superioară, ce conţine pe lângă acest filtru şi un Post Filtru, ce asigura o protectie ridicată împotriva particulelor organice si a chisturilor microscopice, si un Pre Filtru ce captează particulele mai mari din apă, prelungind astfel durata de viată a întregului sistem de filtrare.

Informații suplimentare

Capacitate (m3)

2271 m3

Capacitate (litrii)

2271247068

Presiune (lpm)

26,5

Lungime (cm)

67,5

Înăltime (cm)

115

Diametru (cm)

22,5

Garanţie

6 ani

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Filtrare Rhino Whole House 2271 m3”