Sistem de Filtrare Rhino Whole House 1892m3 pentru Fântână

5,300 lei

Apa din fântâni nu mai este la fel de sănătoasă cum era odată. Având in vedere gradul ridicat de poluare dar şi chimicalele care se folosesc in agricultură şi ajung să se infiltreze în pânza freatică, este necesar ca apa din fântani să beneficieze de o filtrare superioară înainte de a fii folosită pentru consum.

Descriere

Apa de la fântâna se presupune ca este proaspătă intrucat este extrasă de la mare adâncime si nu este purificată cu diverse chimicale, precum apa de la robinet. Dacă acest lucru era adevărat acum 20 de ani, lucrurile stau cu totul altfel in ziua de azi. Din păcate, pânza freatică nu este suficientă pentru a filtra toate impurităţile pe care le adună apa in circuitul său. Acest sistem de filtrare a apei de la Aquasana este special creat pentru apa de fîntană. Cu toate ca foloseşte aceaşi tehnologie ca şi restul sistemelor pentru toată casa de la Aquasana, acest sistem pentru fântană este inbunătăţit cu un Filtru UV de Sterilizare care distruge bacteriile şi viruşii din apa de fântână.

Beneficii

Sistemul de Filtrare Rhino Whole House 1892m3 pentru Fântână de la Aquasana este unul dintre cele mai convenabile sisteme de acest fel din lume. Acest sistem elimina peste 97% din clorul si cloramina din apă, dar şi alţi contaminanţi precum mercurul, pesticidele, ierbicidele,solvenţii industrili, compuşii organici volatili, bacteriile şi viruşii. Cu ajutorul acestui sistem vă veti putea bucura de o apă pură şi bună la gust. Nu numai că vă veti proteja organismul de contaminanţii periculoşi din apă dar veţi vedea si efecte imediate: apa va avea un gust mai bun (ce se va resimţii chiar şi în mâncarea gătită), pielea nu vi se va mai usca iar parul vă va fi mai sănătos.

Eficientă de durată

Acest sistem pentru făntănă de la Aquasana este o investiţie de durată. Capacitatea mare a filtrului, vă va permite să vă bucuraţi de apă pură pentru cel puţin 5 ani de acum încolo.

Informații suplimentare

Capacitate (litrii)

Garanţie

Include kit de instalare

Certificare

Filtrează clor si cloramină

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de Filtrare Rhino Whole House 1892m3 pentru Fântână”